Administrar

STREETLIGHTS (part III)

asdfg | 16 Juliol, 2013 13:04

Era una dona d’una quarantena i busques d’anys, amb un vestit vermell obscur d’una sola peça, ben conservada segurament gràcies a un règim estricte, un bon maquillatge, alguna petita intervenció quirúrgica i una tenyida impecable. Ell era gras, quasi calb i malgirbat, i conscient que no podia demanar duros a quatre pessetes, va decidir que no podia deixar passar aquella oportunitat de caràcter clarament sexual. S’acostà a la taula d’aquella desconeguda per agrair-li el detall de la beguda, i demanà permís per asseure’s amb ella. Aquest gest de gentleman li encantà, a na Mary. Així era com nomia. I per això l’havia convidat a un Bloody Mary. O això li va fer creure.

-Saps per què t’he convidat a un Bloody Mary, estimat?

-Una elecció peculiar sens dubte, però no... No ho sé

-Pensa en el nom i en mi, i trobaràs la resposta...

-Mary?

-Encantada...

-Jo em dic Franklin...

-Molt bé, Frank. Farem una cosa, doncs. El pròxim dia tu em convides a un San Francisco... amb alcohol... –I li va aclucar l’ull-.

Aquella referència a una pròxima vegada, ja d’entrada, el va relaxar moltíssim. Ja no havia de passar pena per consumar el coit, que era l’única cosa que li preocupava. L’amor, que l’havia duit a Las Vegas, s’havia anat transformant a mesura que passaven els dies en fortor. I ja no estava segur de si volia estar amb algú. Ja només pensava en alleugerir el pes dels seus testicles. Fins i tot la seva lectura, que al principi li pareixia un testimoni de rebel•lia i superació personal en el nom d’Emma Bovary, se li havia capgirat totalment, i ara ella tenia un amant i quedava per barrinar d’amagat del seu marit, descuidant totalment la seva pròpia filla i endeutant-se sense límits. Si la seva estimada Emma havia tornat una puta capritxosa, per què ell no podia corrompre’s pel sexe i oblidar l’amor? Al cap i a la fi, era a Las Vegas, no estava lligat per cap compromís i, el més important, de tot el que fes allà ningú sabria res.

Van demanar més Bloody Marys. I tequiles, whiskies, limoncellos, gin-tonics, vodkas... Agafaren una gatera tan grossa que amb prou feines van poder arribar a l’apartament d’ella, que era relativament a prop del bar. Just passar el portal, es tiraren al llit i feren una dormida que en el cas masculí es perllongà fins a les tres del migdia, només interrompuda per alguna incursió al vàter per vomitar.

Na Mary despertà en Frank. Ella estava clarament en millors condicions. Quan ell obrí els ulls, ja havia tengut temps de maquillar-se, dutxar-se, vestir-se i fer-se presentable. L’animà a anar-se’n a cases i a quedar el sendemà, al mateix bar. Ella li prometé que no el deixaria beure tant, perquè li interessava més fer altres coses a part de dormir quan arribessin al seu apartament.

-Al cap i a la fi, crec que al final demanarem San Franciscos sense alcohol...

(Dijous... més!)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS