Administrar

STREETLIGHTS (part IV)

asdfg | 18 Juliol, 2013 13:09

En Frank necessità aquella mateixa nit i part del dia següent per recuperar-se d’aquella ressaca infernal. El sendemà dematí ja només li quedava la sequedat de boca i el mal de cap, i anà a la farmàcia a comprar unes pastilles que certament li anaren molt bé. Una hora abans de la cita amb na Mary, més o manco recuperat, reflexionà profundament sobre com havia perdut aquell dia sencer. No havia pogut llegir ni escriure. S’havia hagut de conformar amb escoltar música, ajagut al llit amb un peu en terra, i fluixet. Allò no podia tornar a passar. Sentia com havia perdut el temps miserablement. Vessava de ràbia i impotència, i pensava que no havia de perdre el nord. Si el que volia era consumar un coit, l’alcohol havia de ser un mitjà per aconseguir-ho, i no un enemic del seu propòsit. Tengué al davant una dona preparada sexualment tota la nit i se n’havia anat tot en orris per un estúpid joc de resistència alcohòlica que ella clarament havia guanyat. Havia quedat com un nin petit. Es pensava tenir el control de la situació, i no era més que la il•lusió que li proporcionava la graduació de les diferents begudes. Ella l’havia tengut des del principi on volia i simplement l’havia posat a prova.

No obstant això, alguna cosa bona li degué trobar per donar-li una segona oportunitat. I aquesta, sens dubte, havia de ser victoriosa. S’animà veient-se damunt ella d’esquena, penetrant-la a una velocitat percutora, mentre na Mary, amb les cames difícilment més eixancades, li demanava cridant de plaer que s’aturés per favor davant de la impossibilitat del seu cos d’assimilar tal sobrecàrrega de volum de plaer.

El resultat no fou tan espectacular com el de la imatge descrita al paràgraf anterior, però sí que es pogué considerar satisfactori. Aquesta vegada begueren poc i barrinaren molt. Fou en perspectiva la millor nit de totes les que vengueren després. I tots dos estigueren d’acord en que aquella cita ideal s’havia de repetir.

Per tant, la segona nit no només quedaren a un bar, sinó que també anaren a sopar a un restaurant. El sopar fou un tràmit i el sexe fou increïblement millor que el de la nit anterior. La tercera nit quedaren també per anar a sopar i en Frank començà a adonar-se que havia adquirit un domini del cos de na Mary que li permetia controlar-la sexualment, cosa que li va agradar. La quarta nit es repetí el ritual. Quan acabà dins ella, a en Frank li vengué al cap una idea que fins a aquell moment romania inèdita: ja podia passar pàgina.

(Part V i darrera... dissabte!)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS